Residència Hangar – Kernel Festival: Mirko Quarzo

El projecte “ “ de Mirko Quarzo va ser premiat dins de la categoria d’arquitectura temporal del Festival Kernel amb una residència de recerca i desenvolupament a Hangar.

El projecte afirma la possibilitat de compartir coneixement cultural d’una civilització posant-la en relació amb realitats molt llunyanes a ella.

El projecte implica la construcció d’un tobogan fet de bambú, estructura que recupera les tècniques xineses tradicionals utilitzades en la indústria de la construció combinant-les amb l’ús de teixits tècnics de producció occidental.

L’elecció de construir una estructura-tobogan va estar determinada per la necessitat de crear un arquitectura efímera, agregativa i nòmada que proposi una situació cultural relacionada amb emocions universals.

 

Us de cookies: Utilitzem cookies en aquest lloc web per millorar la usabilitat de usuaris. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies